Waarom Act For Life?

Een professionele aanpak van EHBO, uniek in België

Act For Life is 100% gespecialiseerd in EHBO opleiding.

Deze ervaring laat toe meer middelen en efficiëntie te brengen in het leren van EHBO en garandeert betere duurzame resultaten.

Act For Life stelt zo op maat oplossingen voor, bij uw specifieke omgeving passend, evenwel als een motiverende leermethodologie die de deelnemers betrekken, terwijl de wettelijke en wetenschappelijke eisen vervuld worden.

Samengesteld door in EHBO gespecialiseerde dokters en paramedische, zorgt de wetenschappelike Act For Life comité voor:

  • De ontwikkeling en verrijking van de leermethodes bij de andragogie passend (het onderwijzen aan volwassenen)
  • De productie van didactische en praktische leermiddelen die de EHBO'ers tijdens hun hele loopbaan vergezellen.

Een pedagogiek gericht op toegankelijkheid en vertrouwen om de gebaren van eerste hulp gemakkelijk te durven en te beheersen

  • Een onderwijs op de vaardigheid gebaseerd, rekening houdend met de realiteit van de EHBO leerling (beschikbaarheid, verwachtingen, praktisch gebruik,…)
  • Meer dan 40 ervaren en flexibele instructeurs, in 4 talen bekwaam
  • De mogelijkheid tot "op maat" opleidingen 

Onze referenties

Nationaal specialist in EHBO, Act For Life adviseert en vergezelt elk jaar honderden bedrijven en duizenden particulieren in hun verplichte of burgerlijke stappen, verbonden met het leren van EHBO.

BelfiusDufercoMensuraElectrabelDelvauxCarrefourEliaAttentiaConstrutec WallonieActirisPairi DaizaMarriottExceleaseCBtroAlbemarlecebeoLycée français Jean Monnetvan GansewinkelAlcyonGroup Forest InternationalErachem Comilog